Groot Nieuws!

 In Trouwen

Jullie trouwdag is niet zomaar iets. Nee, dat is groot nieuws. En groot nieuws verdient aandacht. Jullie plaatsen het op Facebook, verspreiden uitnodigingen en praten er voortdurend over in het openbaar. Maar hoe kunnen we zo’n grote dag voor altijd blijven herinneren? Van de momenten tot de emoties? Juist, dat kan met journalistieke bruidsfotografie.Jullie dag visueel vormgegeven in een verhaal, dat is wat journalistieke bruidsfotografie inhoudt. Vanaf de zonsopkomst de juiste beelden maken die voor jullie, bruid en bruidegom, van allergrootste belang zijn.

De dag dat jij de bruid bent, sta je in het middelpunt van de belangstelling. Alle ogen zijn op jou gericht. ’s Morgens zit je bij de kapper, de visagie en mag je éindelijk je jurk aantrekken. Vol spanning kijk je in de spiegel en is alles precies zoals je had verwacht. Een heerlijk gevoel, alles klopt.

Als bruidegom sta je op en neem je een douche. Aan de ontbijttafel drink je een kop koffie met in gedachte alles wat komen gaat. Een prachtige auto staat voor de deur, de deurbel gaat, een moeder die vol schiet als ze jou voor het eerst ziet. De dag kan beginnen!

Dan is daar de ontmoeting. Je ziet elkaar voor het eerst als bruid en bruidegom. Dat moment waar jullie allebei op gewacht hebben met de meest dierbare mensen om jullie heen. Emoties, tranen en heel veel lachen. Allemaal momenten die je graag in herinnering wilt houden, vooral omdat het allemaal zo ontzettend snel voorbij gaat.

 

Hierna komt alles op gang en blijven jullie constant in het middelpunt van alle belangstelling. Alles in het teken van de bruiloft. De getuigen, jullie gasten, de bruidsauto, koets of bakfiets, de aankleding van de locaties en bruidskinderen die hun eigen weg gaan waardoor ze op geheel eigen wijze invulling geven aan deze speciale dag.

Bij het zien van de foto’s van een specifiek moment, weet jij nog precies hoe je je voelde. Van het begin van de dag, de ontmoeting, de fotoshoot, de ceremonie, de receptie, het diner, het feest tot het einde. Alle emoties, gevoelens en reacties van directe familie en vrienden komen direct naar boven. En niets anders dan een foto kan dat moment beter beschrijven voor jezelf.

De kers op de taart is het fotoalbum wat jullie verhaal van de dag verteld. Nadat het album in jullie bezit is, zal het vrij regelmatig bekeken worden door jullie zelf, familie en vrienden. Hierna zal het in de kast komen te staan, waar het als sierraad een mooie herinnering bevat. Een boek vol mooie beelden met warme herinneringen, een blijvend sierraad van onschatbare waarde. Elke keer wanneer jullie het album openslaan, beleef je de momenten van de dag opnieuw met een eigen herinnering en emotie. Dit is wat jullie album uniek maakt!

 

Deze journalistieke manier van het in beeld brengen van een trouwdag is de specialiteit van Wim Alblas Photography. Heeft deze methode je interesse gewekt om jullie trouwdag vast te laten leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie en of jullie geplande dag nog vrij is in onze agenda.

Wacht niet te lang en reserveer alvast jullie datum bij ons!

Wim Alblas
Wim Alblas Photography, de bruidsfotograaf voor Zuid-Nederland. Gevestigd te Weert, Limburg.
Recommended Posts

Laat een reactie achter

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken