Welkom op de site van Wim Alblas Photography.

 

Wij zijn Wim en Thom, vader en zoon en trouwdagen fotograferen is wat wij het liefste doen.
Al jullie momenten vast leggen, vanaf het moment dat jullie dag begint, het klaarmaken, de ontmoeting, een shoot op locatie, de ceremonie, de taart en receptie tot en met het feest. De bruidsreportage reflecteert de dag zoals jullie hem ervaren hebben, samengevat in een professioneel fotoalbum.

Jullie trouwdag gefotografeerd door twee fotografen. Een unieke en pure bruidsreportage van jullie mooiste dag. Wij doen er alles aan om geen moment te missen. Wij zijn er voor jullie!

Wil je iets meer van het overige werk zien van Thom klik dan hier!

Waarom werken altijd met twee fotografen?

Dit doen we omdat dit een volledig beeld geeft van jullie trouwdag, waarin we proberen geen moment te missen. Denk alleen al aan het gereed maken voor de dag, jullie als Bruid en Bruidegom zijn niet samen, maar later kunnen jullie aan de hand van de foto’s toch elkaar een goed beeld geven van dat wat jullie los van elkaar beleefde, dachten voelde etc. Onmisbare momenten dus om later samen te delen. En vanaf het moment dat jullie samen je dag beleven zijn wij er ook om alles vanuit verschillende hoeken vast te leggen.

Een bruidsreportage bij ons is altijd inclusief een gratis Pre-Wedding/Loveshoot. Ruim voor jullie bruiloft gaan we samen op pad voor een Loveshoot. Dit is een unieke, leuke en spannende ervaring als voorbereiding op jullie trouwdag.

Willen jullie ook weten wat wij voor jullie kunnen betekenen kom dan geheel vrijblijvend langs voor gezellig kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden te bespreken of wees vrij om mij een berichtje te sturen wanneer jullie nog vragen hebben.

Contact opnemen kan heel eenvoudig via het contactformulier. Ik zal dan zo snel mogelijk met jullie contact opnemen.

FOTOSHOOTS en/of FAMILIESHOOTS

Natuurlijk kan je bij mij ook terecht voor een leuke fotoshoot of familieshoot. Een fotoshoot alleen of samen met je partner, kinderen of familie. En fotoshoot door mij zal altijd op een mooie (buiten) locatie plaats vinden waar ik zoveel mogelijk werk met natuurlijk licht. Wanneer je geïnteresseerd bent in een fotoshoot of familieshoot neem dan ook vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Groeten Wim

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken