Welkom op mijn site, ik ben Wim Alblas, bruidsfotograaf.

 

Jullie trouwdag is een onvergetelijk moment. Deze dag leggen wij graag voor jullie vast in een sfeervolle bruidsreportage. Voor een unieke en pure reportage zijn wij ‘onzichtbaar’ aanwezig om alle momenten vast te leggen.

“EEN HERINNERING IN BEELD VOOR DE REST VAN JE LEVEN.”

Voor ons is het elke keer een eer om een trouwdag te fotograferen. Vanaf het moment dat jullie dag begint, het klaarmaken, de ontmoeting, een shoot op locatie, de ceremonie, de taart en receptie tot en met het feest. De bruidsreportage reflecteert de dag zoals jullie hem ervaren hebben, samengevat in een professioneel fotoalbum.

Wanneer jullie bij mij een bruidsreportage boeken, dan krijg je daar gratis een Loveshoot/Pre-weddingshoot bij. Ruim voor jullie bruiloft gaan we samen op pad voor een Loveshoot. Dit is een leuke en spannende ervaring als voorbereiding op jullie trouwdag.

De bruidsreportages zullen altijd vastgelegd worden door twee fotografen. Dit geeft een beter en volledig beeld van jullie trouwdag. We kunnen uit meer hoeken fotograferen en zullen bijboorbeeld bij het gereedmaken voor de dag bij zowel de bruid, als bij de bruidegom, aanwezig zijn.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken of wees vrij om mij een berichtje te sturen wanneer jullie nog vragen hebben.
Contact opnemen kan heel eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Ik zal dan zo snel mogelijk met jullie contact opnemen.

FOTOSHOOTS en/of FAMILIESHOOTS

Natuurlijk kan je bij mij ook terecht voor een leuke fotoshoot of familieshoot. Een fotoshoot alleen of samen met je partner, kinderen of familie. En fotoshoot door mij zal altijd op een mooie (buiten) locatie plaats vinden waar ik zoveel mogelijk werk met natuurlijk licht. Wanneer je geïnteresseerd bent in een fotoshoot of familieshoot neem dan ook vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Groeten Wim

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken