Laat zelf een recensie achter!

Naam
E-mail
Recensie titel
Beoordeling
Omschrijving

Bruiloft 08/06/18

★★★★★
5 5 1
Een super team. Vader en zoon. Ze voelen elkaar goed aan. Het begon met een goed gesprek, waarna een mooie love shoot van het gezin volgde. Dit leverde al prachtige foto’s op. En de meisjes konden Wim al leren kennen. Deze foto’s beloofde iets moois voor onze grote dag. En zo was het ook. Wat hebben deze top fotograven er iets moois van gemaakt. We genieten steeds weer bij het kijken van de foto’s van onze prachtige dag. Jullie zijn een top team. Heel er bedankt!

Topteam! Oog voor detail en kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Het is erg leuk en bijzonder dat vader en zoon samen fotograferen. Een topteam samen met oog voor detail en kwaliteit! Onze trouwdag is vastgelegd met hele mooie foto's waar we nog lang van zullen nagenieten! Zowel ons mooie trouwalbum als alle foto's op usb. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Joris en Ellen

Bruiloft 22 juni 2018

★★★★★
5 5 1
Wim heeft ervaring en dat merk je aan de gehele voorbereiding van onze dag. De love shoot van te voren is echt een aanrader en hebben we dan ook gebruikt voor the save the date kaarten. Er zijn heel bijzondere foto’s uitgekomen. De dag zelf hebben we nergens aan hoeven denken. Tijdens de fotoshoot na de ceremonie werd alles door Wim en Thom in banen geleid. Het is ideaal dat ze met zijn 2e zijn. Het album is echt heel mooi geworden en precies zoals we voor ogen hadden! Heel erg bedankt !

Top fotograaf!

★★★★★
5 5 1
Wij zijn Wim Alblas Photograpy tegengekomen op google. Na fijn contact en een mooi portfolio op zijn site hebben we met Wim afspraken gemaakt voor onze kleine intieme bruiloft. Alles kan en Wim is erg meedenkend. We kijken terug op een mooie dag met erg mooie foto's en een geweldig album. Wim ga zo door!

Gedurende de dag heb je nauwelijk door dat ze de hele tijd fotograferen.

★★★★★
5 5 1
Het is erg leuk dat Wim en Thom samen fotograferen. Zo heb je vanaf het begin van de dag leuke foto's van zowel de bruid als bruidegom (als je op een andere plek je voorbereidt). Ze hebben oog voor detail en zorgen voor veel spontane foto's met mooie effecten. Gedurende de dag heb je nauwelijk door dat ze de hele tijd fotograferen. Ons trouwalbum is prachtig en een mooi aandenken. Bedankt voor alles. Jullie zijn een top team!

Wim en Thom zijn een super team!

★★★★★
5 5 1
We zijn zo blij dat we voor Wim Alblas Photography hebben gekozen, Wim en Thom zijn een super team! Vanaf het begin was de communicatie helder en snel, we hadden een mooie loveshoot voor de bruiloft en van de dag zelf hebben we fantastische foto´s gekregen! Spontane en dromerige foto´s waar we nog lang van zullen genieten. Vandaag hebben we ook nog ons trouwalbum gekregen, nog veel mooier dan we hadden verwacht. Wim en Thom hebben echt oog voor details en ze zijn vooral heel enthousiast en vriendelijk. Bedankt voor alles!

Top fotograaf

★★★★★
5 5 1
Het was een erg prettige samen werking we zijn dan ook erg blij dat hun een steentje hebben kunnen bijdragen aan onze mooiste dag. Er was goed overleg en communicatie, ook werden onze wensen zeer goed besproken. Top fotograaf en zeker een aanrader voor toekomstige bruidjes

Geweldige foto's!

★★★★★
5 5 1
Precies zoals we gewenst hadden. Gezellige sfeer tijdens de shoot en erg fijn dat we vooraf ook een loveshoot kregen. Wim Alblas is zeer kundig! Een echte aanrader.

super ervaring gehad met Wim als onze fotograaf

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een super ervaring gehad met Wim als onze fotograaf! We raden hem aan iedereen aan! En het is ook heel fijn om twee fotografen te hebben zodat je op verschillende momenten tegelijkertijd kan fotograferen of op dezelfde plek vanuit verschillende punten alles vast te leggen!

Met als resultaat een heleboel onwijs mooie foto's

★★★★★
5 5 1
Na lang zoeken hebben we Wim gevonden en gelukkig was hij op onze dag nog beschikbaar. Na een zeer prettig kennismakingsgesprek hebben we een pre wedding shoot gedaan met prachtige foto's. Dit gaf ons alle vertrouwen voor de bruiloft. Samen met zijn zoon Thom hebben ze de hele dag gefotografeerd met als resultaat een heleboel onwijs mooie foto's. Zeer flexibel, fijne snelle communicatie, no nonsense en een prachtig eindresultaat.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken