Biggest Workshop Italië

 In Trouwen

Eind november ben ik naar een toplocatie in Italië geweest voor de Biggest Workshop Weddingphotography van Damon Pijlman. Onder zijn zeer enthousiaste leiding ben ik samen met 11 andere fotografen drie dagen actief bezig geweest om nog beter te worden in de bruidsfotografie. En ja, wat heb ik veel geleerd, gehoord en gezien. Met een hoofd vol inspiratie ben ik inmiddels weer thuis en sta ik te popelen om alles in praktijk te gaan brengen. Voor alle toekomstige bruidsparen bruis ik van de nieuwe ideeën die ik graag in foto’s wil gaan uitwerken. Kijk hier mee voor een compilatie van de bruidsfoto’s zoals ik die tijdens de workshop gemaakt heb van het bruidspaar Bjorn en Debbie. Zij waren hiervoor meegegaan naar Puglia om daar hun trouwkleren speciaal voor ons nog een keer aan te trekken.

Gaan jullie binnenkort trouwen?

Wacht niet te lang en reserveer alvast jullie datum bij ons!

 

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken