Laat zelf een recensie achter!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Bruiloft - geweldige foto's!

★★★★★
We waren op zoek naar een fotograaf die onze huwelijksdag op een mooie, natuurlijke manier kon vastleggen. Het is immers een dag om nooit te vergeten. Na één gesprek wisten we het: dit zijn onze fotografen! Tijdens de loveshoot (met 37 graden!) mochten we wennen aan Wim en de camera en het voelde meteen vertrouwd. We waren zelfs zó enthousiast dat we Wim gevraagd hebben om ook ons wettelijk huwelijk vast te leggen. De foto’s waren stuk voor stuk prachtig. Op de grote dag hebben Wim en Thom onze verwachtingen overtroffen. Ze zijn twee top fotografen die elkaar als team erg goed aanvoelen. Met oog voor detail en steeds klaar in positie om alle mooie en bijzondere momenten vast te leggen. Hun spontaniteit en humor heeft ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke huwelijksdag hebben gehad. Je proeft gewoon de liefde die Wim en Thom voor hun vak hebben. Zo werden wij, en onze gasten, op de dag zelf verrast en mochten we al een paar foto’s bewonderen. Indrukwekkend en precies zoals we wensten! Ook de oplevering verliep erg prettig. Niets was te veel en alle kleine extra’s worden enorm door ons gewaardeerd! De herinneringen aan deze onvergetelijke huwelijksdag zijn prachtig vereeuwigd in een mooi fotoalbum, waar we nog elke dag van (na)genieten! Top gedaan en nogmaals héél erg bedankt!!
- Cynthia & Frank

In 1 woord GEWELDIG!

★★★★★
Wim & Thom hebben onze bruiloft vastgelegd in een prachtige herinnering voor altijd. Ze vormen een super team, vader & zoon. Ze weten elkaar precies aan te vullen daar waar nodig. Het vertrouwen was er meteen, na de eerste ontmoeting wisten we dat dit onze fotograven zouden worden. Het was heel bijzonder dat zij onze bruiloft wilden vastleggen in Italie, dat doen ook niet alle fotograven. Ze waren onderdeel van onze bruiloft. Ze doen zoveel kleine extra's die enorm worden gewaardeerd. De finishing touch! Nogmaals heel erg bedankt Wim & Thom. Absolute aanrader.
- Sharony en Mike

Fotoshoot

★★★★★
Wim staat open voor ideeen en is zelf ook zeer creatief! Je kunt met hem alle kanten op! Niet alleen de manier van samenwerking verloopt goed maar ook de foto’s wat Wim afleverd zijn heel mooi. ik raad hem zeker aan!
- Ester

Bruiloft 23 juni 2018

★★★★★
Aan de keukentafel bij Wim hebben we de verschillende mogelijkheden besproken. Het was een ontspannen en vertrouwd eerste gesprek waar Wim ook nog reportages van eerdere bruiloften kon laten zien. Er was direct een goed klik. Ongeveer twee maanden voor de bruiloft hebben we een pre- shoot gehad met de kinderen en met Wim als fotograaf. Een hele prettige manier, ook voor de kinderen, om te wennen aan Wim en de camera. Een van de foto’s hebben we gebruikt als bedankje voor onze gasten. Wim en Thom zijn een goed samenwerkend team en doordat ze met twee fotografen zijn, zijn ze in staat al vanaf de voorbereidingen en het aankleden op twee locaties te werken. De dag wordt op deze manier echt voor bruid en bruidegom volledig professioneel vastgelegd. Wij, maar ook onze gasten hebben gedurende de dag nauwelijks gemerkt dat Wim en Thom er waren. Hun aanwezigheid was altijd op de achtergrond wat hele mooie maar ook intieme en voor ons nieuwe beelden en perspectieven opleverden van onze dag. Hierbij hebben Wim en Thom ook oog gehad voor bijzondere momenten en ervaringen van onze gasten. Ontzettend bedankt Wim en Thom voor jullie aanwezigheid op onze bruiloft, de prachtige foto’s en bruidsreportage!
- Koen en Pascal

Geweldig!

★★★★★
Wij hebben ontzettend genoten van onze dag en Wim heeft dit, samen met Thom, fantastisch vastgelegd! De keuze voor de fotograaf was voor ons heel eenvoudig. De passie voor bruidsfotografie spat er vanaf en dat vonden wij heel belangrijk. Bij de shoot voorafgaand aan de bruiloft wist Wim ons ook echt op ons gemak te stellen! Het was super om deze mannen erbij te hebben op onze bruiloft. Het zijn echt professionals in hun werk, maar ook gewoon gezellige mensen die onze dag gedeeld hebben. We hebben samen gelachen bij de McDonalds, maar op de intieme momenten heb je niet door dat ze erbij zijn. Gelukkig zijn ze dat wel, want ze hebben alle emoties van onze mooie dag geweldig vast weten te leggen. Van de tranen van geluk tot de pure verliefdheid van het moment waarop wij elkaar voor het eerst zagen. Wij vonden het super om zelf mee te mogen denken over het fotoboek. Het vertelt echt, zoals beloofd, het verhaal van onze dag. We kijken met veel plezier terug in ons mooie boek! Wij kunnen Wim en Thom alleen maar heel warm aanbevelen. Dankjulliewel mannen, voor jullie bijdrage op onze geweldige dag en voor het prachtige boek 🙂
- Alexander en Brenda Roling

Bruiloft 08/06/18

★★★★★
Een super team. Vader en zoon. Ze voelen elkaar goed aan. Het begon met een goed gesprek, waarna een mooie love shoot van het gezin volgde. Dit leverde al prachtige foto’s op. En de meisjes konden Wim al leren kennen. Deze foto’s beloofde iets moois voor onze grote dag. En zo was het ook. Wat hebben deze top fotograven er iets moois van gemaakt. We genieten steeds weer bij het kijken van de foto’s van onze prachtige dag. Jullie zijn een top team. Heel er bedankt!
- Tony en Joyce

Topteam! Oog voor detail en kwaliteit

★★★★★
Het is erg leuk en bijzonder dat vader en zoon samen fotograferen. Een topteam samen met oog voor detail en kwaliteit! Onze trouwdag is vastgelegd met hele mooie foto's waar we nog lang van zullen nagenieten! Zowel ons mooie trouwalbum als alle foto's op usb. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Joris en Ellen
- Joris en Ellen

Bruiloft 22 juni 2018

★★★★★
Wim heeft ervaring en dat merk je aan de gehele voorbereiding van onze dag. De love shoot van te voren is echt een aanrader en hebben we dan ook gebruikt voor the save the date kaarten. Er zijn heel bijzondere foto’s uitgekomen. De dag zelf hebben we nergens aan hoeven denken. Tijdens de fotoshoot na de ceremonie werd alles door Wim en Thom in banen geleid. Het is ideaal dat ze met zijn 2e zijn. Het album is echt heel mooi geworden en precies zoals we voor ogen hadden! Heel erg bedankt !
- Gijs & Linda

Top fotograaf!

★★★★★
Wij zijn Wim Alblas Photograpy tegengekomen op google. Na fijn contact en een mooi portfolio op zijn site hebben we met Wim afspraken gemaakt voor onze kleine intieme bruiloft. Alles kan en Wim is erg meedenkend. We kijken terug op een mooie dag met erg mooie foto's en een geweldig album. Wim ga zo door!
- Simone

Gedurende de dag heb je nauwelijk door dat ze de hele tijd fotograferen.

★★★★★
Het is erg leuk dat Wim en Thom samen fotograferen. Zo heb je vanaf het begin van de dag leuke foto's van zowel de bruid als bruidegom (als je op een andere plek je voorbereidt). Ze hebben oog voor detail en zorgen voor veel spontane foto's met mooie effecten. Gedurende de dag heb je nauwelijk door dat ze de hele tijd fotograferen. Ons trouwalbum is prachtig en een mooi aandenken. Bedankt voor alles. Jullie zijn een top team!
- Sylvia

Wim en Thom zijn een super team!

★★★★★
We zijn zo blij dat we voor Wim Alblas Photography hebben gekozen, Wim en Thom zijn een super team! Vanaf het begin was de communicatie helder en snel, we hadden een mooie loveshoot voor de bruiloft en van de dag zelf hebben we fantastische foto´s gekregen! Spontane en dromerige foto´s waar we nog lang van zullen genieten. Vandaag hebben we ook nog ons trouwalbum gekregen, nog veel mooier dan we hadden verwacht. Wim en Thom hebben echt oog voor details en ze zijn vooral heel enthousiast en vriendelijk. Bedankt voor alles!
- Nina

Top fotograaf

★★★★★
Het was een erg prettige samen werking we zijn dan ook erg blij dat hun een steentje hebben kunnen bijdragen aan onze mooiste dag. Er was goed overleg en communicatie, ook werden onze wensen zeer goed besproken. Top fotograaf en zeker een aanrader voor toekomstige bruidjes
- Melanie en Remco

Geweldige foto's!

★★★★★
Precies zoals we gewenst hadden. Gezellige sfeer tijdens de shoot en erg fijn dat we vooraf ook een loveshoot kregen. Wim Alblas is zeer kundig! Een echte aanrader.
- Ivo en Kiki

super ervaring gehad met Wim als onze fotograaf

★★★★★
Wij hebben een super ervaring gehad met Wim als onze fotograaf! We raden hem aan iedereen aan! En het is ook heel fijn om twee fotografen te hebben zodat je op verschillende momenten tegelijkertijd kan fotograferen of op dezelfde plek vanuit verschillende punten alles vast te leggen!
- Julian & Tonke

Met als resultaat een heleboel onwijs mooie foto's

★★★★★
Na lang zoeken hebben we Wim gevonden en gelukkig was hij op onze dag nog beschikbaar. Na een zeer prettig kennismakingsgesprek hebben we een pre wedding shoot gedaan met prachtige foto's. Dit gaf ons alle vertrouwen voor de bruiloft. Samen met zijn zoon Thom hebben ze de hele dag gefotografeerd met als resultaat een heleboel onwijs mooie foto's. Zeer flexibel, fijne snelle communicatie, no nonsense en een prachtig eindresultaat.
- Renee & Jeroen

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken