Trouwen in 2020! Boek nu jullie bruidsfotograaf

 In Trouwen

Gaan jullie in 2020 trouwen, en zijn jullie nu druk bezig de trouwplannen om te zetten in een onvergetelijke bruiloft wacht dan niet met het vastleggen van jullie fotograaf. Wim Alblas Photography maakt van jullie trouwdag een mooie unieke pure bruidsreportage. Omdat ik altijd werk met een tweede fotograaf streef ik ernaar om geen moment te missen.

Al jullie momenten vast leggen, vanaf het moment dat jullie dag begint, het klaarmaken, de ontmoeting, een shoot op locatie, de ceremonie, de taart en receptie tot en met het feest. De bruidsreportage reflecteert de dag zoals jullie hem ervaren hebben, samengevat in een professioneel fotoalbum.

Een bruidsreportage is altijd inclusief een Pre-Wedding/Loveshoot. Ruim voor jullie bruiloft gaan we samen op pad voor een Loveshoot. Dit is een leuke en spannende ervaring als voorbereiding op jullie trouwdag.

Wees vrij om mij een berichtje te sturen wanneer jullie nog vragen hebben, of maak een afspraak voor een gezellig kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen kan heel eenvoudig via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk met jullie contact op.

Een mooie frisse sfeervolle en natuurlijke reportage zal bijdrage aan het steeds weer opnieuw beleven van jullie mooiste dag.

Wacht om teleurstellingen te voorkomen niet te lang met het vastleggen van jullie bruidsfotograaf voor een blijvende herinnering in de vorm van een schitterende bruidsreportage.

Een bruidsreportage bij Wim Alblas Photography is altijd inclusief:

-Twee fotografen op jullie bruiloft
-Een pre-weddingshoot/lovehoot ruim voor jullie bruiloft
-Alle geleverde foto’s gecorrigeerd op belichting, scherpte en uitsnede op een luxe USB stick
-Online slideshow
-Een mooi professioneel trouwalbum

Gaan jullie trouwen?

Wacht niet te lang en reserveer alvast jullie datum bij ons!

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken