Wie ben ik, Wie zijn wij?

 In Trouwen

Een blog, over ons!

Lees iets meer over wat wij doen, ons motiveert, en ons drijft.

Wij maken jullie dag compleet met een (h)eerlijke en pure bruidsreportage!

 

 

BRUIDSFOTOGRAFIE DOOR WIM ALBLAS PHOTOGRAPHY

 

Op deze plek wil ik graag wat over mijzelf vertellen zodat je een beetje weet wie dat zijn bij “Wim Alblas Photography”.

Sinds enige jaren heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van bruiloften, het vastleggen van de beleving die jullie meemaken op de dag dat je gaat trouwen. Deze specialisatie heeft mij ook gebracht bij het moment waarop ik besloot om voortaan bruiloften altijd met twee fotografen te fotograferen. Vanaf dat moment is mijn zoon Thom mee gaan werken en staan we nu garant voor het vastleggen van jullie dag waarop wij de hele dag gefocust zijn om al jullie momenten vast te leggen.

Op deze manier werken wij alweer ruim zes jaar samen. Natuurlijk fotografeer ik ook andere momenten zoals familieshoots, loveshoots en bolle buik shoots. Kijk daarvoor eens in mijn portfolio en blogs.

Jullie trouwdag vastleggen vanaf het moment dat jullie dag begint. Het klaarmaken, de ontmoeting, een shoot op locatie, de ceremonie’s, de taart en receptie tot en met het feest. De bruidsreportage reflecteert de dag zoals jullie hem ervaren hebben, samengevat in een professioneel fotoalbum. Op die manier maken wij voor jullie een unieke en pure bruidsreportage van jullie mooiste dag. Wij doen er alles aan om geen moment te missen. Wij zijn er voor jullie!

TWEE FOTOGRAFEN OP JULLIE BRUILOFT?

Die vraag kan ik mij zomaar voorstellen, in het antwoord probeer ik het kort uit te leggen!

Fotograferen met twee fotografen doen we omdat dit een volledig beeld geeft van jullie trouwdag, waarin we proberen geen moment te missen. Denk alleen al aan het gereed maken voor de dag als jullie als bruid en bruidegom niet samen zijn. Later kunnen jullie aan de hand van de foto’s toch elkaar een goed beeld geven van dat wat jullie los van elkaar beleefde, dachten voelde etc. Onmisbare momenten om later samen te delen. Na deze individuele momenten zijn wij er ook om alles vanuit verschillende hoeken vast te leggen om zo alle emoties te vangen.

LOVESHOOT

Een bruidsreportage is altijd inclusief een gratis Loveshoot. Voor jullie bruiloft gaan we samen op pad, en ervaren jullie hoe het is om een fotograaf bij je in de buurt te hebben die jullie liefde voor elkaar vastlegt. Je ervaart dat dit lang niet zo eng is als dat je misschien wel denkt. Na de eertse paar foto’s letten jullie alleen nog op elkaar en vergeten jullie die fotograaf. Op dat moment is de loveshoot geslaagd en zien jullie je liefde terug in de foto’s. Foto’s van loveshoot vind je hier. En al die ervaring nemen jullie natuurlijk mee naar je trouwdag waardoor het ook helemaal niet meer eng is om ons als fotografen bij jullie in de buurt te hebben.

KENNISMAKEN?

Willen jullie ook weten wat wij voor jullie kunnen betekenen wees vrij om een afspraak te maken voor een gezellig kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden te bespreken of om mij een berichtje te sturen wanneer jullie nog vragen hebben.

Contact opnemen kan heel eenvoudig via het contactformulier.

Wim

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken